Om Stigaard Grove

Mere end 25 års erfaring med forsikrings- og erstatningsret

Hos Stigaard Grove beskæftiger vi os stort set udelukkende med erstatnings- og forsikringsret, og vi er blandt landets absolut førende advokatfirmaer inden for dette sagsområde.

Firmaet påvirker udviklingen på sagsområdet og afprøver lovgivningens grænser. Thomas har gennem årene ført en række principielle sager om erstatning og forsikring for Højesteret og landsretterne.

En hurtig og kompetent behandling af sagerne er afgørende, når vores klienter står i en svær situation, hvor der er mange ting, der skal tages stilling til. Vi leverer den mest kompetente rådgivning i branchen, og vi formidler den i et sprog, der er til at forstå, så du kan være tryg ved behandlingen af din sag og slutresultatet.

Hos Stigaard Grove er vi resultatorienterede. Ofte er et godt forlig en bedre løsning end en lang og usikker retssag. Vores store erfaring og specialistviden hjælper os til at sikre dig den mest direkte vej til det bedst mulige resultat.

For at undgå interessekonflikter repræsenterer Stigaard Grove kun skadelidte, og du kan således være sikker på en kompetent og uvildig rådgivning.

  • Vi er blandt de mest erfarne advokater i branchen
  • Vores rådgivning er resultatorienteret – vi tager ingen omveje
  • Ingen interessekonflikter – vi er de skadelidtes advokater
Advokat thomas stigaard hansen

Thomas Stigaard

Advokat (H)
Speciale i erstatningsret
advokatsekretær laila oldenborg

Laila Oldenborg

Sekretær / Bogholder

Stigaard Grove historie

Advokat Axel Grove beskæftigede sig fra 1978 og op igennem 1980’erne med forskellige sagsområder, men særligt med sager om personskadeerstatning. I 1991 valgte han primært at fokusere på dette sagsområde. Der var dengang som nu et iøjnefaldende behov for advokater, der kunne varetage de skadelidtes interesser overfor forsikringsselskaber og myndigheder. 

Thomas Stigaard Hansen blev ansat som fuldmægtig i 1998 og optaget som partner hos Grove & Partnere i 2004. Advokat Thomas Stigaard videreførte virksomheden Grove og Partnere under navnet Stigaard Grove pr. 1. januar 2022.  

Stifter og tidligere indehaver Axel Grove, er fortsat tilknyttet firmaet som konsulent ad hoc.